21 de juliol de 2010

La meua primera Xarrada !!

Hola gent!!

he decidit fer-me un blog per poder compartir totes les experiencies que al viure  fora , en altre pais i de diferent cultura, van pasant-me i que a vegades son simpatiques pero tambe hi han d’algunes que no ho son tant!

En realitat m’agradaria sentar-me en vosaltres (especialment en els meus amics i familiars ) i poder contar-vos estes experiencies en una bona cervesseta i un grapat d’olives o pipes, pero el que pasa es que quan arrive a Benissa estic mes pendent de escoltar-vos a vosaltres que de contar les meues coses, apart de que se me obliden i no es el mateix contar-ho quan t’acaba de pasar que al cap d’uns mesos. el directe sempre es millor, tè mès energia!!

Escriure en Valencià , es la meua llengua i en la que millor em puc expresar , es la llengua en la que el meus pares m’han ensenyat a estimar , es la llengua en la que he jugat en els meus amics quan era menut i sobretot es la llengua en la que pense , igual algun dia m’anime i escric en angles per que vegueu els meus progresos. Aixo si , no vullc correccions , el meu Valencià es del terreno no es de llibre.

Salutacions a tot el mòn i ens llegim promte , ara esperare a que em pase algo per poder contar-ho i si no em pasa res ja fare jo per a que pase! he he he!!

A Sasha no li va agradar la casalla el primer dia

A Sasha no li va agradar la casalla el primer dia

Comentaris:

(2) a l'entrada La meua primera Xarrada !!

Feu un comentari

Núvol d'etiquetes

Qui és Visa?


Es algù com tu, algù que de vegades li agradaria que les persones que ell estima estigueren al seu costat per poder compartir els moments que ell viu, rises, borratxeres, ballaos, plors, aventures, desgracies, pudentors, dinars i sopars i moltes mes coses! com aixo es algo dificil principalment per que es molta la gent que estime i despres per que estic lluny pues ha decidit obrir un blog i compartir totes eixes coses per asi, aixi que ens llegim i plorem i riem junts, d'acord?