28 de febrer de 2016

VII TORNEO FLAMES OF WAR LEGION IX HISPANIA

El passat 21 de febrer va tindre lloc la huitena edició del torneig del Club de Simulació Històrica  Legio IX hispania, en el local que el fem des de l’any passat en el restaurant Flamingo en Daimús

i clar no podia faltar a mes després d’un any preparant la llista d’alemanys i en ganes d’estrenar-la en un torneig.

La llista en la que he participat, que per les regles del torneig son dues, per al front occidental una companyia panzergrenadier de la 130 divisio panzer lehr en Normandia,

 

i per al front oriental una companyia gepanzerte panzergrenadier

Son companyies pensades per a la ofensiva en una gran capacitat movil i d’assalt, sense menysprear la capacitat defensiva que te qualsevol llista d’infanteria, vos faré un article mes extens secció per secció.

 

la veritat es que tal volta esta mal que ho diga jo, com a membre de l’organització que soc, pero la verita es que es un plaer jugar en unes taules tant bones en tanta bona escenografia:

unes quantes mostres.

 

I ara a la feina

Primera partida contra una tanc  russa, en el escenari “sostindre la línia” en el que al ser jo una infanteria mecanitzada em toca defendre i esperar els reforços.

Com podeu veure vaig situar un objectiu al centre, per tant va quedar aprop del que posara el meu contrincant, els dos tiguers els vaig situar dalt d’un tossal cada escamot d’infanteria en cobertura protegint un dels objectius i l’escamot de pack 4o emboscat.

el desplegament enemic:


En un escamot d’infanteria avançat que no vaig agafar be en la foto.

al llar dels torns van caient tancs russos entre el foc dels tiguer jugant al rei del tossal i els pack 40

un escamot menys

Finalment els tiguers cauen, però entre ells i l’escamot antitanc casi es fan en dos escamots enemics cosa que remata un Panzerschrek.

I ja em va resultat impossible protegir l’objectiu, si la vaig perdre però un 4/3 i en un bon grapat de xatarra russa escampada pel camp de batalla.

La segona partida conta una acoraçada britànica, en un ataque precipitat, de nou em toca defendre, i en aquesta ocasió trac els dos escamots d’infanteria, el de tiguers i el de pazers IV.
 
El contrincant va jugar a buscar les cobertures i intentar assaltar les meues defenses buscant anular els tiguers, però l’escamot de panzer IV va bloquejar un de shermans de l’enemic cosa que va permetre anar eliminant els perill poc a poc fent foc de precisió sobre els firefly enemics finalment es va quedar sense armes per destruir els tiguers i en la destrucció final dels shermans normal es van retirar victòria de 4/3, ja que vaig perdre dos escamots

I a l’hora d’entregar els resultats m’assabente que vaig el segon dels alemanys!!!

Tercera partida una batalla campal, contar una infanteria americana de Bastonge, una companyia de planejadors vos tinc que demanar disculpes però en la tensió de la partida em vaig despistar i no vaig fer cap foto,

La taula va ser aquesta

Jugada a lo ample vaig posicionar en un costat els Neverwefer i un escamot d’infanteria , i en l’altre costat els tigers tancs i l’altre escamot d’infanteria, i em vaig llançar a l’atac, impossible l’artilleria enemiga, i els morters em van parar silenciant la meua i després anul·lant o destruint lentament tota la meua força d’atac per llançar-se després a la contar i derrotar-me, un 6/1 en contra.

En definitiva un torneig molt divertit en bona companyia i en gent que gaudim de les mateixes aficions

Es pot demanar mes?

 

 

Feu un comentari

Núvol d'etiquetes

Qui és Jaume Berenguer?


soc d'eixos que lluita en guerres de paper i plom, general d'exercits invencibles, no perquè no son derrotats, si no per tornar a alçar-se. soc d'eixos que intenten repetir l'història o canviar-la, demostrar que les coses hagueren pogut ser diferents. Soc aquell que muntat en la seua serp alada veu a l'exercit imperial avançar en ordre mentre les penyes del meu exercit ,els orcos i goblins, es posen a discutir entre ells. Soc aquell que ha dirigit centeners de cargues de cavalleria algunes exitoses altres com les de la brigada de cavalleria lleugera en Balaklava. En definitiva un wargamer mes, un aficionat mes als jocs d'estratègia