11 de novembre de 2012

MADRID ARENA

Vaja per davant el meu condol a les famílies de les xiquetes mortes en tan maleït acte.  Unes xiquetes a les quals els quedava tota una vida per davant.

Però el que vull denunciar ara és el impresentable espectacle que estem veïent a continuació de la tragèdia. En primer lloc, com no, per als nostres incompetents i inhumans polítics, que ni tan sols davant d’una tragèdia com aquesta, són capaços de mirar més enllà dels resultats electorals i el que fan es tirar-se la merda uns als altres, com sempre. Però això, malhauradament, ja ens ho deuríem d’esperar d’aquesta casta d’impresentables anomenats polítics.

En segon lloc, dir-vos que el que més m’ha cridat l’atenció és que després d’una setmana o dues, després d’investigar si el aforo era el permés o no, si hi havien prou “segurates” per m2, si va entrar més gent de la permesa, i fins i tot, de posar en dubte la licència del recinte, ningú, cap mitjà de comunicació, fa constància del fet que hi va haver un neanderthal,un decrèpit de la espècie humana, que en un recinte tancat i amb no se quantes persones, va i llença una bengala. Qué pasa? Això no contrau ninguna responsabilitat? El tio idiota eixe no sap que això no es pot fer? No s’hauria d’anar a per ell? Està clar que s’hauran de depurar totes les responsabilitats que calguen sobre l’administració, però també crec, que eixa persona és responsable d’un acte que siga o no la causa de la tragèdia, es deu penar d’alguna forma, no?

Perque clar, últimament, i això és el que més em preocupa, denunciem tot, investiguem fil per randa, busquem mil i una escuses, tot, per evitar la nostra pròpia responsabilitat com a sers humans adults. Jo puc fer la millor festa del món, la millor organitzada, amb un polícia cada dos persones, però si entra un i   trau una escopeta, poc podré fer, per molta llicència en regla i molta seguretat. Puc tindre les millors autopistes del món, pero si agafe el meu cotxe i el pose a 200 km, després no intente tirar-li les culpes a que el asfaltat no siga el de un circuit de carreres. I damunt, intentant fugir de la nostra responsabilitat, el que aconseguim, cada vegada més, és un món cada volta més reglat i cada volta menys lliure.

 

Feu un comentari

Núvol d'etiquetes

Qui és Carlos Font?


Nascut a Benissa. Licenciat en Història per la Universitat d'Alacant.