2 de febrer de 2013

I have a dream

Si, tal i com diu la famosa frase de Martin Luther King, jo també tinc un somni. Somie amb un país en el que el mèrit, l’esforç, la responsabilitat i la capacitat siguen tinguts en compte, en lloc de l’enveja, la corrupció,la cobdicía i la irresponsabilitat.

Somie amb un país on els polítics tinguen verdadera voluntat de treballar pel poble, i no que tinguen voluntat per engreixar les seues pròpies carteres, no acceptant cap responsabilitat i aferrrant-se al poder..

Somie amb un país on la banca tinga les mateixes lleis que qualsevol ciutadà, i no tinga exencions i drets abusius que li permeten tirar a famílies al carrer.

Somie amb un país d’empresaris honestos i treballadors, que guanyen diners i que paguen correctament als seus treballadors, i que no canvien de nom d’empresa cada dos per tres per deixar els treballadors i proveidors tirats, mentres ells continúen amb els seus “mercedes”.

Somie amb un país on els treballadors siguen eficients i productius, que vullguen millorar i qualificar-se, no amb gent que vol guanyar 3000 euros en el primer treball que tenen, sense tindre cap qualificació i amb autònoms que estafen a tot arreu.

Somie amb un país on els funcionaris que no valguen, es puguen tirar al carrer, i on la sanitat i l’educació siguen públiques però ben gestionades. A més, obligaría a tots els polítics, per llei, a que utilitzaren a sanitat i l’educació pública, per a que la milloraren cada vegada més.

Somie amb un país on la justicía siga justa, coherent i independent, no pot ser que a una dona per comprar amb una targeta la vullguen tancar a la pressó i a un assasí que conduïx en sentit contrar, quede lliure. No pot ser que segons qui siga el jutge o la persona implicada, hi haja una pena o una altra.

Somie amb un país on la juventut vullga crear, aprendre,ser lliure, indepedent, educada, i que no tinga com a models a xonis i mascaxapes televisius que no aporten res al país, i on la droga i el maltracte a les dones està ben vist.

Somie…..

 

Feu un comentari

Núvol d'etiquetes

Qui és Carlos Font?


Nascut a Benissa. Licenciat en Història per la Universitat d'Alacant.