4 d'abril de 2011

PARACAUGUDISTES DE LA 101

COMPANYIA DE LA 101 AEROTRANSPORTADA EN L’OPERACIÓ MARKET GARDEN

En el joc Flames of  War, normalment s’enfronten una companyia contra una altra, la distribucio de les forces ve marcada per un esquema que ens indica quines forces disposem i quantes de cada classe, després en la explicació mes exhaustiva ens posa els punts que val cada peloto o secció de l’exercit en la següent descripció anirem de lo obligatori a els recolzaments.

 

Comencem per el mes important el HQ el comandament de companyia, format per el comandament, el segon i tres bazokes aquestos ultims son una opció , a mes tinc la opció de agarrar fins a tres franctiradors però no els acabe de veure rentables. El cost es 30 punts el HQ mes 20 per cada bazoka

Aquesta es, podríem dir, la part mes important de la companyia ja que permet repetir els test de motivació i si el perdem no podem tirar el de companyia i si em de fer-ho perdem  (veure 4a partida de les JJSHd’Alcoi)

 

 

1er peloto de infanteria: Esta format per el comandant de peloto, un equip de bazoka, un de morter de 60mm i 6 equips de rifle mg, o siga combinen el us de una petita metralladora amb el de rifles, ell que els dona una potencia de foc mes gran sense perdre els avantatges de ser infanteria. Cada un en costa 255 punts , podria afegir-li fins a tres equips mes a un cost de 30 punts l’equip.

2on Pelotó de infanteria

Una vista des de dalt del 2on pelotó

 

Bateria de campanya de planejadors (glider field artillery battery): formada per el mando de pelotó, el staf, un observador i tres peces de artilleria del M3 105 liht howitzers. Tenen alguna possibilitat de destruir algun tanc en foc indirecte i el mes important la capacitat de tirar fum. les tres bateries en costen 90 punts.

Aviació, tinc la opció de  suport aeri prioritari o limitat es tracta deP47

 

com podeu veure es tracta nomes d’uns marcadors que es retire després de fer la feina

 

190 punts del prioritari

Uploaded with ImageShack.us

peloto d’anti-tancs paracaigudistes el comandament, tres seccions de M1 57, dos amb bazoka. Es poden afegir un altra secció de M1 57i si es vol un bazoka per cada una d’elles, a mes es pot posar un jeep en cada secció. Total en punts 120 mes 20 de cada bazoka

 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

El pelotó de shermans de la guàrdia Irlandesa, al ser britànics tenen les regles de tancs d’aquestos que son un punt per a enganxar un canó i transportar-lo, la de foc semi indeirrecte( repetixc els dispars fallats si tire a llargues i no he mogut) a mes al ser de la guàrdia repetisc el test de moral

 

Aquest pelotó en concret esta format per dos shermans normals i un firefly la diferencia es que el firefly te una potencia anti-tanc molt mes elevada

 

el cost en punts es de 285vpunts , mes 5 puntets pera posar una metralladora anti-aerea (AAMG) total 290

Uploaded with ImageShack.us

Aquest es el segon pelotó de Guardies.
Format per dos shermans normals i dos firefly

 

Amb una AAMG en costa 395 punts

 

Uploaded with ImageShack.us

Un AOP (air obserbation post) un avio observador de artilleria  complica molta l’enemic ja que no es pot posar a cobert darrere tossals i boscos i total per 25 puntets

Uploaded with ImageShack.us

 

i els tres objetius

 

un representa una senyal per a la aviació, l’altre un peti magatzem format per tubs de subministrament aeri  i en l’altre un punt de munició de morters

Uploaded with ImageShack.us

 

Per a acabar una foto de familia. El cost al final son de 1750 punts que es el que es sol jugar en late, tal com va ser en el torneig d’Alcoi.

Uploaded with ImageShack.us

Feu un comentari

Núvol d'etiquetes

Qui és Jaume Berenguer?


soc d'eixos que lluita en guerres de paper i plom, general d'exercits invencibles, no perquè no son derrotats, si no per tornar a alçar-se. soc d'eixos que intenten repetir l'història o canviar-la, demostrar que les coses hagueren pogut ser diferents. Soc aquell que muntat en la seua serp alada veu a l'exercit imperial avançar en ordre mentre les penyes del meu exercit ,els orcos i goblins, es posen a discutir entre ells. Soc aquell que ha dirigit centeners de cargues de cavalleria algunes exitoses altres com les de la brigada de cavalleria lleugera en Balaklava. En definitiva un wargamer mes, un aficionat mes als jocs d'estratègia