29 de juny de 2011

PANZERS el joc d’ordinador

Uploaded with ImageShack.us

Un joc ambientat en la segona guerra mundial, en els fronts europeus.

El joc es basa en l’enfrontament del que diríem es una companyia, podent-la fer de tancs o de infanteria combinant en suports com son artilleria,ja siga de campanya o anti-tanc/anti-aerea,pera fer açò usa un sistema de selecció d’unitats en base a una quantitats de punts que disposes que el joc anomena de prestigi, com es clar en el joc evita tot el que son estructures de creació i/o gesti d’unitats, lo únic paregut son els magatzems de subministres, que be reparen/curen unitats o be subministren munició. La excepció esta en una de les partides soltes que no son de campanya que permeten controlar diferent edificis que per mig del temps van creant unitats, una fabrica de vehicles i un caserna

Uploaded with ImageShack.us

LES CAMPANYES

Tres campanyes podem fer , cada una a un dels fronts , períodes de la guerra.

Comencem en els alemanys, Polònia, França Creta, la URSS, Iugoslàvia, passarem per moments èpics per-a les armes alemanyes en l’inici de la guerra, en especial: el creuament del Mossa, la decisió de Romel de destruir els matilda britànics amb els 88 anti-aeris, l’operació mercuri, Operació barbaroja, acabant en Estalingrad.

La segona la URSS la primera missió el trencament del setge de Moscou, la ultima la conquesta de Berlín, a la que arribarem després de passar per varies de les victòries de les armes russes, Estalingrad, Kursk…

La tercera campanya els aliats,(o siga EEUU i britànics) comença en el pont pegaso i acaba en la presa del niu del Àguila. Pel camí passarem per Normandia, operació market garden, la contra-ofensiva de les Ardenes.

 

Uploaded with ImageShack.us

SEQÜELES I CONTINUACIONS

Tenim panzers II ambientat en el fronts d’Àfrica, i el que ha eixit fa poc Panzers Cold War, ambientat en la guerra freda i un suposat enfrontament entre els dos blocs

LA OPINIÓ

 

Fuig de el clàssic crear tot el que pugues i desatrossar l’enemic en base al nombre superior de forces, et permet crear l’exercit que vols, cosa que acaba convertint-se en posar tota la xapa (tancs) que pots, la intel·ligència artificial deixa molt que desitjar , ja que et permet atacar les seues posicion i en mol rara ocasió respon ,a menys que siga un atac massiu, per exemple si ataque bombardejant amb la artilleria des de distancia rara volta intenta destruir-la, així es poden obrir grans forats en les defenses del ordinador, en canvi un assalt directe te un resultat històric , pots guanyar el combat, però a un cost mot elevat i com contra-ataque estas venut. Les campanyes no estan mal però li falta el poder intentar canviar el resultat ( una de Alemanya en Kursk, una ruptura del cercle en Dunkerque…) no esta mal i no resulta complicat

Uploaded with ImageShack.us

les partides soltes tenim tres tipus però lo únic que canvia es que en els camps de batalla hi han mes ajudes o menys, es juguen en distints escenaris del joc.

ELS TRUCS

 

per si es volen fer trampes, es polsa intro durant la partida i s’escriu el codi que vulguem

BICYCLEREPAIRMAN:
Provisions il·limitades per al camió de reparacions.

DIRTYHUNGARIANPHRASEBOOK:
Guanyar la missió.

ICYCLEREPAIRMAN:
Reparacions gratuïtes.

INFERNO:
Mort instantània.

MONEYSONG:
1.000 punts de prestigi al acabar l’escenari.

MOTORHEAD:
Matar al primer impacte.

MRHILTER:
100 possibilitats d’utilitzar cada opció de suport.

SELFDEFENCEAGAINSTFRESHFRUITS:
Unitats invulnerables.

SHEEPINTHETREES:
Invencibilitat.

SPOTTHEBRAINCELL:
1.000 punts d’experiència per a la unitat seleccionada.

THEFUNNIESTJOKEINTHEWORLD:
Matar a una unitat pròpia.

Feu un comentari

Núvol d'etiquetes

Qui és Jaume Berenguer?


soc d'eixos que lluita en guerres de paper i plom, general d'exercits invencibles, no perquè no son derrotats, si no per tornar a alçar-se. soc d'eixos que intenten repetir l'història o canviar-la, demostrar que les coses hagueren pogut ser diferents. Soc aquell que muntat en la seua serp alada veu a l'exercit imperial avançar en ordre mentre les penyes del meu exercit ,els orcos i goblins, es posen a discutir entre ells. Soc aquell que ha dirigit centeners de cargues de cavalleria algunes exitoses altres com les de la brigada de cavalleria lleugera en Balaklava. En definitiva un wargamer mes, un aficionat mes als jocs d'estratègia