13 d'octubre de 2015

TORNEM A LA CARREGA

Després d’uns anys que vos he tingut abandonats torne ha intentar reprendre aquest projecte, espere tindre una mica mes de constància, i que altres compromisos em donen temps a contar-vos alguna cosa.
Ampliaré un poc el temari, parlant ja no només de jocs d’estratègia,  si no de tot allò que puga tindre a veure en les moltíssimes vessants que te el mon del friki.
I que em fa tornar? doncs un poc de tot , les ganes de contar-vos coses, i, tal volta, el fet d’haver iniciat un projecte junt en un grup d’amics que esperem que vos agrade, només vos dic que com un au fènix areba renaix de les cendres (es el que te sopar a base de barbacoa) i, per recordar vells temps, que millor que un clàssic.

Quantes partides, quantes aventures seguint els passos de la companyia

Feu un comentari

Núvol d'etiquetes

Qui és Jaume Berenguer?


soc d'eixos que lluita en guerres de paper i plom, general d'exercits invencibles, no perquè no son derrotats, si no per tornar a alçar-se. soc d'eixos que intenten repetir l'història o canviar-la, demostrar que les coses hagueren pogut ser diferents. Soc aquell que muntat en la seua serp alada veu a l'exercit imperial avançar en ordre mentre les penyes del meu exercit ,els orcos i goblins, es posen a discutir entre ells. Soc aquell que ha dirigit centeners de cargues de cavalleria algunes exitoses altres com les de la brigada de cavalleria lleugera en Balaklava. En definitiva un wargamer mes, un aficionat mes als jocs d'estratègia